Laura tiesiog pribloškė savo skaniąja tartalete - gaivumas, skonio ir gaminimo lengvumas bei greitis - viskas man tinka ir patinka.
Paruošimas: 30 min.
Kepimas: 30 min.
Pagrindui:
300 g miltų
200 g sviesto
Įdarui:
250 g maskarponės sūrio
100 g "Philadelphia" sūrelio
100 g cukraus
šiek tiek citrinos sulčių
Papuošimui galima naudoti kokias nori uogas: avietes, mėlynes, šilauoges, braškes... Papuošus apibarstyti cukraus pudra.
Miltus sumaišome su kambario temperatūros sviestu. Gauta tešla išklojame skardą taip, kad gautume krepšelį (tartaletę). Kepame 160 ° C 30 min.
Kremas. Sumaišome visus ingredientus iki vientisos masės, sudedame į atvėsusius krepšelius. Ant viršaus sudedame uogas. Skaniausia - dviem sluoksniais, kad nesimatytų kremo ir pabarstome cukraus pudra.
Paruoštą pyragą dedame į šaldytuvą bent jau 2 val. Skanaus!
Paruošimas: 30 min.
Kepimas: 30 min.
Pagrindui:
300 g miltų
200 g sviesto
Įdarui:
250 g maskarponės sūrio
100 g "Philadelphia" sūrelio
100 g cukraus
šiek tiek citrinos sulčių
Papuošimui galima naudoti kokias nori uogas: avietes, mėlynes, šilauoges, braškes... Papuošus apibarstyti cukraus pudra.
Miltus sumaišome su kambario temperatūros sviestu. Gauta tešla išklojame skardą taip, kad gautume krepšelį (tartaletę). Kepame 160 ° C 30 min.
Kremas. Sumaišome visus ingredientus iki vientisos masės, sudedame į atvėsusius krepšelius. Ant viršaus sudedame uogas. Skaniausia - dviem sluoksniais, kad nesimatytų kremo ir pabarstome cukraus pudra.
Paruoštą pyragą dedame į šaldytuvą bent jau 2 val. Skanaus!